Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom t/m 9 februari 2021 gesloten. Online leveringen gaan gewoon door. U kunt alleen online betaalde bestellingen op afspraak afhalen, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen en de levertijden.

Zweeds rabat zilvergrijs vuren 19.5 cm. Type: Eco

Ijselrabat Noord-Zweeds zilvergrijze vuren planken van 1.1/2.2 bij 19.5 cm van het merk Tuindeco type Eco. Bestel uw zilvergrijs gespoten Zweeds rabat nu online bij de Tuinhoutcentrale!
Zweeds rabat zilvergrijs vuren 19.5 cm. Type: Eco

Beschikbaarheid: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.

De zweeds rabatdelen van Tuindeco in de kleur zilvergrijs zijn gedroogd en voorzien van 6 groeven om te voorkomen dat de zilver grijze potdeksel planken gaan kromtrekken. Ook zullen de grijze rabatdelen minder krimpen als de zon erop staat. De planken zijn 1.1 cm dik aan de smalle zijde en 2.2 cm dik aan de dikke zijde. De planken zijn 19.5 cm breed. Er is ook nog een dikkere variant namelijk zilvergrijs gespoten Excellent rabat. Monteer de grijze houten planken op raggels van bijvoorbeeld geimpregneerd vuren en schroef of niet de planken vast. Uiteraard is het hout afkomstig uit duurzaam beheerde bossen uit Noord Zweden en hebben het FSC certificaat.
Voorraad: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.
Merk: Tuindeco
Keurmerk: FSC
Basismateriaal: Naaldhout
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Nee

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.