Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom alleen op afspraak geopend.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen.

Zweeds rabat wit vuren 19.5 cm. Type: Excellent

Ijsselrabat Noord-Zweeds witte vuren planken van 1.1/2.2 bij 19.5 cm van het merk Tuindeco type Excellent. Bestel uw wit gespoten Zweeds rabat nu online bij de Tuinhoutcentrale.
Zweeds rabat wit vuren 19.5 cm. Type: Excellent

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

Zweeds rabat wordt ook wel IJsselrabat genoemd. De vuren zweeds rabat planken hebben we wit laten spuiten. De planken zijn 19.5 cm breed (werkende breedte ongeveer 18 cm) en de dikte loopt van 1.4 naar 2.8 cm.De planken zijn fijnbezaagd dus niet geschaafd. De verf is niet 100% dekkend waardoor u de structuur van het hout nog kan zien, dit geeft een vintage look aan de delen. Uiteraard laten wij het hout in de droogkamer terugdrogen en het zweeds rabat wordt dan voorzien van spanningsgroeven. Hiermee willen de kans op kromtrekken van de zweeds rabat planken minimaliseren. U kunt naast de afbeelding een lengte selecteren. De planken zijn afkomstig uit Noord Zweden waar de bomen langzaam groeien.
Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Tuindeco
Keurmerk: FSC
Basismateriaal: Hout
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Nee

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.