Zwarte plank 20 x 200 mm Type: Douglas

Populaire zwarte douglas planken gecoat, 2 maal gespoten. Nu te koop bij Tuinhoutcentrale.nl!
Zwarte plank 20 x 200 mm Type: Douglas

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

Deze populaire zwarte douglas planken zijn fijnbezaagd en ideaal voor overstekken, veranda's en carports alsmede voor schuttingen en bergschuren. De hoogte is 20 mm hoog en 200 mm breed en zwart gecoat. De douglas lariks plank is fijnbezaagd, dus niet glad geschaafd. Hierdoor heeft het een trendy en stoer uiterlijk met een schitterende houttekening. De douglas Lariks delen zijn 2 maal zwart gespoten in een ademende verf, die bestand is tegen alle weersinvloeden. De waterdichte en waterafstotende zwarte coating op basis van olie, geeft uw schuur, schutting en wandbetimmering een uiterst fraaie look. Doordat de delen zijn behandeld zal regen weinig grip hebben op uw blokhut, kapschuur en berging. Unieke eigenschappen van onze zwart gecoate plank: - 2 maal zwart gespoten in ademende verf, met diepe inwerking - waterafstotend - milieuvriendelijk, en PEFC/FSC goedgekeurd -100% Nederlands hout, - geen open gebreken, - gaat 15 jaar mee - kunstmatig gedroogd, dus werkt nauwelijks meer - krasbestendig - U kunt de planken schilderen in iedere gewenste kleur - echt duurzaam douglas in plaats van niet duurzaam vuren. Gok niet op goedkoop maar ga voor goed! U kunt de planken monteren op houten regels.

 

Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Tuinhoutcentrale
Keurmerk: FSC
Basismateriaal: Douglas
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: 2 maal zwart gespoten

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 10 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 10 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 10 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750

     

 

Afhalen

GLS

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€39,95

€69,95

België - Vlaanderen

Gratis

€57,95

€94,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750 

     

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten