Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom alleen op afspraak geopend. Let op: lever- en afhaaltijden zijn langer dan u gewend bent.

Door de enorme drukte zijn de leverings- en afhaaltijden langer dan uw van ons gewent bent. Wij nemen contact met u op wanneer u uw bestelling kunt afhalen. Als u u per iDeal betaald in de webshop, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen en de levertijden.

Zwarte balk 50 x 50 x 3000 mm Type: Douglas

Douglas zwart paal, voor u 2 x zwart gespoten. De sterke douglas lariks tuinpaal is fijnbezaagd, dus niet geschaafd. Nu online te koop.

Beschikbaarheid: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.

776
Deze sterke douglas balk is er in de kopmaat 50 x 50 mm en heeft een lengte van 3000 mm. De douglas Lariks paal is 2 maal zwart gespoten in een ademende verf, die bestand is tegen alle weersinvloeden. De waterdichte en waterafstotende zwarte coating op basis van olie, geeft uw schuur, schutting en wandbetimmering een uiterst fraaie look. Deze paal kunt u gebruiken als hoekprofiel voor het afwerkingen van zwarte potdekselwerk, licht regelwerk voor wanden en div. afwerkingen. Unieke eigenschappen van ons Zwart gecoate plank: - 2 maal zwart gespoten in ademende verf, met diepe inwerking - waterafstotend - milieuvriendelijk, en PEFC/FSC goedgekeurd -100% Nederlands hout, - geen open gebreken, - gaat 15 jaar mee - kunstmatig gedroogd, dus werkt nauwelijks meer - krasbestendig - U kunt de planken schilderen in iedere gewenste kleur - echt duurzaam douglas in plaats van niet duurzaam vuren. Gok niet op goedkoop maar ga voor goed
Gewicht: 28
Voorraad: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.
Merk: Tuinhoutcentrale
Keurmerk: FSC
Basismateriaal: Douglas
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Gespoten en fijnbezaagd

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten