Zwart Induline Type: Remmers

Zwarte impregneer Induline voor naaldhout van het merk Remmers. Bestel veilig en snel online bij de Tuinhoutcentrale.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

5000

Met deze watergedragen semi-film zwart impregneer lazuur van het merk Remmers kunt u uw zwart gespoten hout behandelen na het zagen, boren of bij een beschadiging. Induline is al jaren het beste middel op de markt. Het impregneer trekt makkelijk in de planken en balken van Vuren en Douglas Lariks. Denk hierbij aan gevelbetimmering, schrootjes, pergola's, tuinhuisjes, dakoverstek, overkappingen en schuttingen.

Let op, voor het beitsen van schuttingen en dergelijke kunt u beter voor beits of verf kiezen ipv dit impregneer in verband met de kosten.De induline wordt met de kwast op uw tuinhout aangebracht en kan na 24 uur nogmaals worden toegepast voor een optimaal resultaat. Lees aandachtig de gebruiksaanwijzing.

Dit unieke beschermingsmiddel garandeert een lange levensduur van uw houtproducten en beschermt deze tegen schimmelwering en uv stralen.

 

 

Gewicht: 2
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Endseal
Keurmerk: N.v.t.
Basismateriaal: Impregneer
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Nee

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.