Zwart Fiberdeck Paalkap Type: Boston

Fiberdeck zwart paalkap speciaal voor de Boston palen. Bestel nu bij de erkende Fiberdeck dealer.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

525

Deze polymeer zwart paalkap is speciaal ontworpen voor de aluminium antraciet paal van de serie Boston Fiberdeck. De kap meet 7.5 x 7.5 cm en is gemaakt van hoogwaardig kunsstof. De Boston afdekkap wordt geplaatst nadat de Boston Fiberdeck schutting lamellen en afdeklijsten zijn gemonteerd. Tuinhoutcentrale is erkend dealer van Fiberdeck producten en aangesteld als dealer voor de kwalitatief hoogwaardige WPC composiet producten van Fiberdeck zoals de Boston schutting. Bent u benieuwd hoe makkelijk het plaatsen van de Boston schutting is? Wij hebben hier een filmpje van de montage.

Gewicht: 1
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Nee
Keurmerk: Nee
Basismateriaal: Polymeer
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Antraciet

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€125,-

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten