Zelfbouw paal 6,8 x 6,8 x 270 cm voor 174 cm schutting. Type: Antraciet

Antraciet gepoedercoat aluminium schuttingpaal voor de Zelfbouw Schutting schuttingen type Modular en Mix&Match van Elephant. Deze paal is geschikt voor de 174 cm schutting en kan met snelbeton in de grond vastgezet worden.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

7450

Deze aluminium paal in de kleur Antraciet wordt gebruikt bij het Modular zelfbouwsysteem van Elephant en is geschikt voor de 180 x 174 cm schuttingen type Modular en Mix&Match. Deze is 6.8 cm dik en 270 cm lang en kan direct in de grond geplaatst worden.

U kunt de paal gebruiken als beginpaal, tussenpaal en hoekpaal. De niet gebruikte gleuven dekt u af met de meegeleverde strips.

Bij deze zelfbouw paal worden er 2 afdekstrips en paalkap meegeleverd. Uiteraard kunt u deze luxe aluminium paal voorzien van de optionele led solar verlichting.

Gewicht: 8
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Elephant
Keurmerk: N.v.t.
Basismateriaal: Aluminium
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten