Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom t/m 9 februari 2021 gesloten. Online leveringen gaan gewoon door. U kunt alleen online betaalde bestellingen op afspraak afhalen, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen en de levertijden.

Zelfbouw Composiet Tuinpoortje Rock Grey 90 x 97 cm. Type: Antraciet

Modulair tuinpoort van Elephant wpc (composiet) in de kleur Rock Grey met antraciet gepoedercoat tussenlijsten, behoord tot zelfbouw schutting lijn. Koop nu online in de webshop.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

20000

Dit tuindeurtje van WPC/Composiet van Elephant uit de modular serie is reeds voorgemonteerd en geheel compleet. Het hek is 90 cm breed en 97 cm hoog. Deze poorthekje heeft antraciet gepoedercoate tussen lamellen. De lamellen op de foto ogen donkerder dan in werkelijkheid.

Tevens ook verkrijgbaar met aluminium tussenlijsten. De modular deur wordt dus geleverd met al het hang en sluitwerk. Combineer deze deur met de grotere zelfbouw schutting uit de modular lijn van elephant.

Uiteraard is het volledige bouwsysteem te koop bij de tuinhoutcentrale, dus ook de palen, solar kapjes op de palen en de modular paalvoet. De modular lijn is FSC en GRS gecertificeerd, dus milieuvriendelijk.

Gewicht: 10
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Elephant
Keurmerk: FSC, GRS
Basismateriaal: Wood Plastic Composite (WPC)
RVS: Ja
Bijzonderheden: Inclusief beslag

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten