Zelfbouw Composiet Schutting Deco Lamel. Type: Aluminium Rooster blank

Elephant deco lamel aluminium rooster blanke rand voor zelfbouwschutting WPC. Nu online bij de tuinhoutcentrale.

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

6500
Combineer dit aluminium deco lamel met blanke aluminium rand (ook antraciete rand is te verkrijgen) met uw zelfbouw WPC Composiet schutting van Elephant. Het aluminium rooster geeft wat extra licht op uw terras. Het aluminium rooster is 0.2 cm dik en 21 cm hoog en 180 cm lang. Uiteraard is dit deco element op alle hoogtes toe te passen van de Modular zelfbouw tuinschermen. Prima te combineren met de hardglas transparante deco lamel voor extra zonlicht. Om uw tuinafscheiding te verlichten kunt u de optionele LED sfeerverlichting plaatsen in het modular scherm. Let op: dit rooster is er dus ook met een antraciete rand speciaal voor de Rock grey / Antraciet schuttingen.
Gewicht: 1
Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Elephant
Keurmerk: N.v.t.
Basismateriaal: Aluminium
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten