Zelfbouw Composiet Deur Rock Grey 90 x 174 cm. Type: Antraciet

Modular Composiet tuinpoort in de kleur Rock Grey is gemaakt van WPC met antraciet gepoedercoat tussenlijsten, heeft als afmeting 90x174 cm. Koop nu online in de webshop.

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

27500
Deze tuindeur voorgemonteerde WPC composiet tuindeur van Elepant uit de modular serie is reeds voorgemonteerd en geheel compleet. De deur is 180 cm hoog en 90 cm breed. Deze poortdeur heeft antraciet gepoedercoate tussenlamellen maar die is ook verkrijgbaar met aluminium tussenlijsten. De modular deur wordt dus geleverd met al het hang en sluitwerk en inclusief een deurstopper. Combineer deze deur met de grotere zelfbouwschutting uit de modular lijn van elephant . Uiteraard is het volledige bouwsysteem te koop bij de tuinhoutcentrale, dus ook de palen, solarkapjes op de palen en de modular paalvoet. De modular lijn is FSC en GRS gecertificeerd, dus milieuvriendelijk. Let op: De kleur van de foto lijkt antraciet maar is niet juist. Zie voor de kleur andere producten uit de modular lijn.
Gewicht: 25
Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Elephant
Keurmerk: GRS, FSC
Basismateriaal: Wood Plastic Composite (WPC)
RVS: Ja
Bijzonderheden: Aluminium kader

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 10 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 10 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 10 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750

     

 

Afhalen

GLS

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€39,95

€69,95

België - Vlaanderen

Gratis

€57,95

€94,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750 

     

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten