Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom vanaf 3 maart 2021 uitsluitend op afspraak te bezoeken. Er mogen maximaal 2 personen aanwezig zijn voor maximaal 1.uur. Waar mogelijk zullen we buiten de afspraak houden. Online leveringen gaan gewoon door. U kunt alleen online betaalde bestellingen op afspraak afhalen, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen, afhaalmogelijkheden, de levertijden en verklaring van de huidige prijsstijgingen.

Zadeldak overkapping Extra Large geschaafd Douglas 990x445 cm Type: Hamar 7

Kapschuur met zadeldak Hamar XL type 7 van Tuindeco nodig? Wij zijn erkend dealer en leveren de Hamar 7 extra large kapschuur overkapping. Geen verzendkosten.
Zadeldak overkapping Extra Large geschaafd Douglas 990x445 cm Type: Hamar 7

Beschikbaarheid: Minimaal 2 weken

Grote overkapping met zadeldak en ingebouwde schuur nodig? De Douglas overkapping met zadeldak Hamar XL type 7 wordt geleverd met gepotdekselde wanden en een opbergschuur. De achterwand van de Hamar XL type 7 is opgebouwd uit brede planken en is al voor u op maat gezaagd. U kunt optioneel ook kiezen voor zwarte wanden in plaats van onbehandelde wanden. De veranda overkapping Hamar extra large is 360 cm hoog en de diepte inclusief overstek is 445 cm. De getoonde hekjes kunt als optie meebestellen. Standaard zijn de deuren en ramen van onbehandeld vuren maar tegen een meerprijs zijn deze ook in douglashout te leveren.

Uiteraard hebben wij de palen laten schaven. De stoere staanders zijn 14.5 x 14.5 cm Monteer de staanders van de Hamar 7 bij voorkeur op betonpoeren om de levensduur te verlengen. Standaard wordt de zadeldak overkapping Hamar 7 XL geleverd zonder dakbekleding maar wij bieden u een ruim assortiment aan. Zo kunt u kiezen voor dakpan profielplaten, diverse dakshingles zoals hexagonaal, beverstaart of recht, Wij zorgen ervoor dat bij uw bestelling voldoende materiaal wordt geleverd. Uiteraard kunt u ook kiezen voor het duurzame en lichtgewicht Aquapan set.

Tuinhoutcentrale is erkend dealer voor kapschuren en overkappingen van o.a. Tuindeco en aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie.

Voorraad: Minimaal 2 weken
Merk: Tuindeco
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Douglas
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten