Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom alleen op afspraak geopend. Let op: lever- en afhaaltijden zijn langer dan u gewend bent.

Door de enorme drukte zijn de leverings- en afhaaltijden langer dan uw van ons gewent bent. Wij nemen contact met u op wanneer u uw bestelling kunt afhalen. Als u u per iDeal betaald in de webshop, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen en de levertijden.

Zadeldak overkapping Extra Large geschaafd Douglas 678x445 cm Type: Hamar 2

Actie: Hamar XL type 2 overkapping met zadeldak nodig? Wij leveren de Extra Large Hamar 2 veranda overkapping met puntdak nu zonder verzendkosten.
Zadeldak overkapping Extra Large geschaafd Douglas 678x445 cm Type: Hamar 2

Beschikbaarheid: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.

Douglas houten overkapping nodig? De lariks Douglas overkapping met zadeldak noemen wij de Hamar XL type 2. Met een breedte van maar liefst 640 cm en een diepte van 445 cm is er voldoende ruimte voor een grote tuinset en loungebank. Onder de foto hebben wij een plattegrond met de binnen en buitenmaten gevoegd. De twee meegeleverde en op maat gezaagde wanden zijn optioneel ook in het zwart leverbaar. De wanden zijn opgebouwd uit brede gepotdekselde planken.

De geschaafde staanders van de Hamar XL type 2 zijn geschaafd op 14.5 x 14.5 cm. Monteer de staanders van de houten overkapping bij voorkeur op betonpoeren om de levensduur van het hout te verlengen. Het dakbeschot is geschaafd en voorzien van een mes en groef verbinding om een mooi strak plafond te krijgen (16 mm dik) Het hout is gedroogd, geschaafd en kernvrij van A-kwaliteit.

Standaard wordt de overkapping met zadeldak Hamar 2 XL niet geleverd met dakbekleding maar wij bieden u een ruime keuze. Zo kunt u kiezen om het dak te bekleden met Shingles in diverse kleuren. Deze zijn beschikbaar in recht, dakshingles hexagonaal en dakshingles beverstaart. Voor een snelle verwerking kunt u ook kiezen voor dakpanprofielplaten of voor het lichtgewicht aqua pan. Wij zorgen dat de set voldoende is om uw zadeldak Hamar 2 XL te bekleden. Wij leveren nu de overkapping gratis aan huis in Nederland met uitzondering van de eilanden.

Voorraad: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.
Merk: Nee
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Douglas
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nee

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten