Zadeldak overkapping Extra Large geschaafd Douglas 678x445 cm Type: Hamar 2

Actie: Hamar XL type 2 overkapping met zadeldak nodig? Wij leveren de Extra Large Hamar 2 veranda overkapping met puntdak nu zonder verzendkosten.
Zadeldak overkapping Extra Large geschaafd Douglas 678x445 cm Type: Hamar 2

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

Douglas houten overkapping nodig? De lariks Douglas overkapping met zadeldak noemen wij de Hamar XL type 2. Met een breedte van maar liefst 640 cm en een diepte van 445 cm is er voldoende ruimte voor een grote tuinset en loungebank. Onder de foto hebben wij een plattegrond met de binnen en buitenmaten gevoegd. De twee meegeleverde en op maat gezaagde wanden zijn optioneel ook in het zwart leverbaar. De wanden zijn opgebouwd uit brede gepotdekselde planken.

De geschaafde staanders van de Hamar XL type 2 zijn geschaafd op 14.5 x 14.5 cm. Monteer de staanders van de houten overkapping bij voorkeur op betonpoeren om de levensduur van het hout te verlengen. Het dakbeschot is geschaafd en voorzien van een mes en groef verbinding om een mooi strak plafond te krijgen (16 mm dik) Het hout is gedroogd, geschaafd en kernvrij van A-kwaliteit.

Standaard wordt de overkapping met zadeldak Hamar 2 XL niet geleverd met dakbekleding maar wij bieden u een ruime keuze. Zo kunt u kiezen om het dak te bekleden met Shingles in diverse kleuren. Deze zijn beschikbaar in recht, dakshingles hexagonaal en dakshingles beverstaart. Voor een snelle verwerking kunt u ook kiezen voor dakpanprofielplaten of voor het lichtgewicht aqua pan. Wij zorgen dat de set voldoende is om uw zadeldak Hamar 2 XL te bekleden. Wij leveren nu de overkapping gratis aan huis in Nederland met uitzondering van de eilanden.

Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Nee
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Douglas
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nee

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Verwante producten