WEO® Composiet Classic Gevelbekleding 13 x 170 x 3600 mm. Type: Ipé

WEO® Classic Ipé composiet gevelbekleding is duurzaam, modern en exclusief. Nu verkrijgbaar bij uw Felix Clercx erkende dealer.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

3295

WEO® is een co-extrusie composiet classicgevelbekleding met een trapeziumvormig profiel die zowel horizontaal als verticaal geplaats kan worden. De totale breedte van de gevelplank is 170 mm, met een werkende breedte van 160 mm. De planken komen in een standaard lengte van 3600 mm en hebben een oppervlakte gewicht van 10,3 kg per m². Ze komen in vier unieke kleuren: Teak, Ipé, Light Grey en Dark Grey. De prijs is per stuk.

De matte multicolor Ipé planken van WEO® met een natuurlijke houtstructuur, geven de gevel een rustige en warme uitstraling. De houtcomposiet wordt dankzij de co-extrusietechniek 4-zijdig beschermt met een dunnen laag polyethyleen. De unieke formule van de polyethyleen, zorgt er voor dat de gevelbetimmering niet gaat verkleuren, vlek-, vochtbestendig en weinig onderhoud vereist. WEO® geeft zelfs tot 20 jaar garantie op kleurgarantie! 

Deze ecologische en milieuverantwoorde gevelbekleding is vervaardig uit hightech polymeerhout, bestaande uit 65% hout en 35% gerecycled polyethyleen. Tijdens de verwerking worden er geen giftige stoffen, geen lijm en zware metalen gebruikt. De WEO® planken zijn gemaakt van 95% gerecycled materialen en is 100% recyclebaar. Een uitermate milieuvriendelijke alternatief voor tropisch hardhout.

WEO® is zeer eenvoudig en snel te installeren. Bij plaatsing van de gevelplanken dienen de geschaafde hardhouten regels van minimaal 27 x 40 mm 40 - 60 cm uit elkaar geplaatst te worden, afhankelijk van hoeveel zon op de gevel staat. De afmetingsstabiliteit is 1,15 mm per meter bij een temperatuur van 30°.  Elke plank dient een begin- en eindregel te hebben. U start eerst met het bevestigen van de F-profielen aan het begin en het einde van uw gevel. Doordat de schroeven dezelfde kleur hebben als de gevelbetimmering worden de planken als het ware blindelings bevestigd. U heeft per plank ongeveer 7 RVS schroeven nodig of 11 stuks per m². Hierna plaats u de aluminium startprofiel minimaal 15 cm van de grond. Gebruik hierbij een waterpas om deze zo recht mogelijk te krijgen. Uw gevel is nu klaar om de WEO planken te monteren, houd a.u.b. 5mm spelingen aan beide uiteindes. De eerste plank valt in de aluminium startprofiel, elke plank fixeert u met de gevelclip. Controleer continue of de planken nog waterpas zijn. Mocht u planken willen verlengen, houd hier ook 5 mm tussenruimte aan. Bij product handleidingen vindt u de montagefilm.

Alle nodigde materialen om de WEO® te monteren, vindt u uiteraard terug op onze site. Voor uw gemak hebben wij deze bij de verwante artikelen op een rijtje gezet.

Gewicht: 6
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Nee
Keurmerk: Nee
Basismateriaal: WPC
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Brandklasse E

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten