WEO® 35 + 60 Rhombus F-profiel 65 x 80 x 3000 mm Type: aluminium

WEO® 35 + 60 aluminium F-profiel gebruikt u voor de afwerking van uw WEO® gevelbekleding. Koop hier online uw moderne gevel.
WEO® 35 + 60 Rhombus F-profiel 65 x 80 x 3000 mm Type: aluminium

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

Voor het afwerken van de WEO® 35 en 60 Composiet Rhombus gevelbekleding gebruikt u deze aluminium F-profielen gespoten in dezelfde kleur als de planken.U kunt kiezen uit Teak (RAL8024), Ipé (RAL8028), Light Grey (RAL 7030), Dark Grey (RAL2356) en Cedar

Voor het bevestigen van de hoekprofielen dient u gebruik te maken van de speciale gekleurde WEO® RVS Vierkantschroef incl. bit Type: SR2.  

Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Nee
Keurmerk: N.v.t.
Basismateriaal: Metaal
RVS: Ja
Bijzonderheden: square drive

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€125,-

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten