Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom t/m 9 februari 2021 gesloten. Online leveringen gaan gewoon door. U kunt alleen online betaalde bestellingen op afspraak afhalen, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen en de levertijden.

WEO® RVS Vierkantschroef incl. bit Type: SR2

WEO® RVS Vierkantschroef incl. bit Type: SR2 gebruikt u voor de blindelings bevestigen van WEO® gevelbekleding. Koop hier online uw moderne gevel.
WEO® RVS Vierkantschroef incl. bit Type: SR2

Beschikbaarheid: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.

Voor het blindelings bevestigen van de WEO® Composiet gevelbekleding en de F-profielen, heeft u deze RVS schroeven met gekleurde koppen nodig. De schroeven komen in verschillende kleuren, zoals Teak (RAL8024), Multibrown wild (RAL8028), Multigrey light (RAL 7030) en Multigrey dark (RAL2356). De koppen zijn voorzien van een square drive en uiteraard wordt de speciale vrierkanten bit meegeleverd. 

WEO® gevelplanken hebben een tand- en groefverbing, waardoor deze zeer eenvoudig en snel geinstaleerd kunnen worden. Bij een horizontale plaatsing van de gevelplanken dienen de geschaafde hardhouten regels van minimaal 27 x 40 mm voorzien te worden van schuine kant. Dit om te zorgen dat er geen vocht op de regels blijven hangen. Voor een verticale plaatsing is dat niet nodig. De regels dienen 40 - 60 cm uit elkaar geplaatst te worden, afhankelijk van de hoeveelheid zon er op de gevel staat. Elke plank dient een begin- en eindregel te hebben. U heeft per plank ongeveer 7 RVS schroeven nodig of 17 stuks per m².

Voorraad: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.
Merk: Nee
Keurmerk: N.v.t.
Basismateriaal: Metaal
RVS: Ja
Bijzonderheden: square drive

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten