Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom vanaf 3 maart 2021 uitsluitend op afspraak te bezoeken. Er mogen maximaal 2 personen aanwezig zijn voor maximaal 1 uur. Waar mogelijk zullen we buiten de afspraak houden. Online leveringen gaan gewoon door. U kunt alleen online betaalde bestellingen op afspraak afhalen, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen, afhaalmogelijkheden, de levertijden en verklaring van de huidige prijsstijgingen.

WEO® Composiet Rhombus Gevelbekleding 33 x 173 x 3600 mm. Type: Multigrey dark

WEO® Multigrey dark composiet gevelbekleding is duurzaam, modern en exclusief. Nu verkrijgbaar bij uw Felix Clercx erkende dealer.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

5130

WEO® 35 is een co-extrusie composiet Rhombus gevelbekleding met een trapeziumvormig profiel die zowel horizontaal als verticaal geplaats kan worden. De planken bestaan uit 3 "regels" van 3 cm. De totale breedte van de gevelplank is 173 mm, met een werkende breedte van 140 mm. De planken komen in een standaard lengte van 3600 mm en hebben een oppervlakte gewicht van 15 kg per m². Ze komen in vier unieke kleuren: Teak, Multibrown wild, Multigrey light en Multigrey dark.

De matte multicolor Multigrey dark planken van WEO® met een natuurlijke houtstructuur, geven de gevel een rustige en warme uitstraling. De houtcomposiet wordt dankzij de co-extrusietechniek4-zijdig beschermt met een dunnen laag polyethyleen. De unieke formule van de polyethyleen, zorgt er voor dat de gevelbetimmering niet gaat verkleuren, vlek-, vochtbestendig en weinig onderhoud vereist. WEO® geeft zelfs tot 20 jaar garantie op kleurgarantie! 

Deze ecologische en milieuverantwoordelijk gevelbekleding is vervaardig uit hightech polymeerhout, bestaande uit 65% hout en 35% gerecycled polyethyleen. Tijdens de verwerking worden er geen giftige stoffen, geen lijm en zware metalen gebruikt. De WEO® planken zijn gemaakt van 95% gerecycled materialen en is 100% recyclebaar. Een uitermate milieuvriendelijke alternatief voor tropisch hardhout.

WEO® is zeer eenvoudig en snel te installeren. Bij een verticale plaatsing van de gevelplanken dienen de geschaafde hardhouten regels van minimaal 27 x 40 mm voorzien te worden van schuine kant. Dit om te zorgen dat er geen vocht op de regels blijven hangen. Voor een horizontale plaatsing is dat niet nodig. De regels dienen 40 - 60 cm uit elkaar geplaatst te worden, afhankelijk van hoeveel zon op de gevel staat. De afmetingsstabiliteit is 1,15 mm per meter bij een temperatuur van 30°. Elke plank dient een begin- en eindregel te hebben. De gevelplanken zijn opgebouwd met 3 rhombus profielen elk 3 cm breed. Doordat de schroeven dezelfde kleur hebben als de gevelbetimmering worden de planken als het ware blindelings bevestigd. U heeft per plank ongeveer 7 RVS schroeven nodig of 16 stuks per m².

Alle nodigde materialen om de WEO® te monteren, vindt u uiteraard terug op onze site. Voor uw gemak hebben wij deze bij de verwante artikelen op een rijtje gezet.

Gewicht: 7.52
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Nee
Keurmerk: Nee
Basismateriaal: WPC
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Brandklasse E

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten