Hardhouten regel 44 x 68 mm. Type: Keruing geschaafd

Hardhouten geschaafd Keruing regel in mooie lengtes! Koop nu makkelijk online via de Tuinhoutcentrale.
Hardhouten regel 44 x 68 mm. Type: Keruing geschaafd

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

Zeer duurzaam bangkirai hardhout regel van onze Tuindeco. Deze regel is aan beide zijde glad geschaafd met ronde hoeken. De uiteinden van de planken zijn behandeld met parafine om scheurtjes op de uiteinden te voorkomen.

Deze regel is zeer geschikt als onderregel voor uw terras of vlonder. Keruing heeft een duurzaamheidsklasse 1, wat inhoud dat het een levensduur heeft van minimaal 25 jaar. Gebruik roestvrij stalen schroeven voor het plaatsen van uw vlonder, deze van topkwaliteit schroeven zijn te koop in onze webshop.

De inhoudsstoffen van Keruing kunnen ‘bloeden’ veroorzaken, met name bij regen. Ook kunnen er kleine wormgaatjes (pinholes) in voorkomen. Deze horen bij het product en worden niet aangemerkt als defect.

Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: CarpGarant
Keurmerk: FSC
Basismateriaal: Hardhout
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Glad geschaafd

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten