Attentie showroom op afspraak, langere levertijden:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom vanaf 28 april 2021 uitsluitend op afspraak te bezoeken. Aangezien wij beperkt zijn in vierkantenmeters, mogen er maximaal 4 personen aanwezig zijn voor maximaal 1 uur. Waar mogelijk zullen we buiten de afspraak houden. Online leveringen gaan gewoon door. U kunt alleen online betaalde bestellingen op afspraak afhalen, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen, afhaalmogelijkheden, de levertijden en verklaring van de huidige prijsstijgingen.

Bamboe vlonderplank 20 x 155 mm. Type: Moso bamboo x-treme

Bamboe vlonderplank 20 x 155 mm. Type: Moso bamboo x-treme
Bamboe vlonderplank 20 x 155 mm. Type: Moso bamboo x-treme

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

Voor een duurzaam en exclusief terras kiest u voor de oersterke bamboe terrasplanken van Moso. De plank heeft een dikte van 20 mm, een breedte van 155 mm en een lengte van 1850 mm. U kunt de vlonderplanken 2 zijdig gebruiken, namelijk met een ribbelprofiel en een gladde zijde. De Moso X-treme planken gaan circa 20-25 jaar mee. U kunt ieder jaar de bamboe planken behandelen met de Moso olie of u laat de bamboo terrasdelen vergrijzen voor een natuurlijke uitstraling. Voor vrijwel onzichtbare montage, gebruikt u de speciale Cobra Clips. Monteer de Moso Bamboe xtrme delen op Moso Bamboe of hardhouten onderregels die ook te koop zijn bij de tuinhoutcentrale.

Voor een duurzaam en exclusief terras kiest u voor de oersterke bamboe terrasplanken van Moso. De plank heeft een dikte van 20 mm, een breedte van 155 mm en een lengte van 1850 mm. U kunt de vlonderplanken 2 zijdig gebruiken, namelijk met een ribbelprofiel en een gladde zijde.

De Moso X-treme planken gaan circa 20-25 jaar mee. U kunt ieder jaar de bamboe planken behandelen met de Moso olie of u laat de bamboo terrasdelen vergrijzen voor een natuurlijke uitstraling.

Voor vrijwel onzichtbare montage, gebruikt u de speciale Cobra Clips. Monteer de Moso Bamboe xtrme delen op Moso Bamboe of hardhouten onderregels die ook te koop zijn bij de tuinhoutcentrale.

Hier vindt u een filmpje over de vlonderplanken.

Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Bamboo X-treme
Keurmerk: N.v.t.
Basismateriaal: Bamboe
RVS: Nee
Bijzonderheden: Gepatenteerd productieproces

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten