Attentie showroom op afspraak, langere levertijden:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom vanaf 28 april 2021 uitsluitend op afspraak te bezoeken. Aangezien wij beperkt zijn in vierkantenmeters, mogen er maximaal 4 personen aanwezig zijn voor maximaal 1 uur. Waar mogelijk zullen we buiten de afspraak houden. Online leveringen gaan gewoon door. U kunt alleen online betaalde bestellingen op afspraak afhalen, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen, afhaalmogelijkheden, de levertijden en verklaring van de huidige prijsstijgingen.

Bamboe onderregel 40 x 60 x 2440 mm. Type: Moso bamboo x-treme

Bamboe onderregel 40 x 60 x 2440 mm. Type: Moso bamoo x-treme

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

2500
Zeer sterke en duurzame bamboe onderregels van Moso. De geschilde en geperste bamboo delen worden onder hoge druk en temperatuur tot een zeer sterke regel verwerkt en daarna geschaafd. De afmeting is 40 x 60 mm en de delen zijn 244 cm lang. Deze onderregel heeft aan de kopse kant een zogenaamde shiplap profiel van 7 cm. Hierdoor kiunt u de onderregels makkelijk aan elkaar verbinden. De werkende lengte van de regel is237 cm. Prijs is ook per regel. Voor ieder terras van bamboe is er nu ook de bijbehorende onderbalk. Hierop bevestigd u de Moso x-treme vlonderplanken. De terrasdelen worden met Cobra clips bijna onzichtbaar vastgeschroefd. Moso staat bekend om haar bijzonder lange levensduur en hardheid. Wij adviseren u de bamboe regels op 35 cm afstand van elkaar te plaatsen. Met een Moso bamboe x-treme terras en balkon bent u verzekerd van jarenlang plezier
Gewicht: 7
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Moso Bamboo X-treme
Keurmerk: n.v.t.
Basismateriaal: Bamboe
RVS: Nee
Bijzonderheden: Gepatenteerd productieproces

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten