Verticaal Fiberdeck Paxos-decorelement 182 x 87.5 cm Type: Boston

Paxos verticaal voor de Boston schutting van Fiberdeck nodig? Tuinhoutcentrale is erkend dealer voor Nederland voor de Fiberdeck Boston schuttingen en de Paxos decorelementen.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

18700

Met het verticale Paxos deco element van Fiberdeck krijgt uw Boston schutting een open karakter. De decorelementen Paxos verticaal zijn zwaar gepoedercoat en antraciet van kleur. Het element is 87.5 cm breed en 182 cm hoog en kan alleen staand worden toegepast. Het verticale Paxos decorelement wordt inclusief de begin-, en eind profiel, 4 verbindingsprofielen voor de palen en een afwerkprofiel geleverd. Wilt u een filmpje zien hoe de Fiberdeck Boston schutting wordt opgebouwd? Bekijk dan dit filmpje.

Gewicht: 4
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Nee
Keurmerk: Nee
Basismateriaal: Aluminium gepoedercoat
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Antraciet

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten