Verticaal Fiberdeck Hera-decorelement 182 x 58.4 cm Type: Boston

Fiberdeck antraciet decorelement Hera verticaal speciaal voor de Boston palen nodig? Tuinhoutcentrale is erkend daler van Fiberdeck en levert het gehele Boston schutting programma.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

17001

Het verticale Fiberdeck Hera decorelement geven uw WPC-composiet schuttingen een exclusief karakter. Het 58.4 cm brede aluminium gepoedercoate element is antraciet van kleur. Met de speciale verbindingsstukken monteert u eenvoudig het Hera decorelement verticaal aan de aluminium Boston palen van het merk Fiberdeck. Uiteraard leveren wij de boven en onderregel ook mee. Combineer dit Hera element van Fiberdeck eens met de horizontale Hera om uw schutting een open uitstraling te geven.

Op artikelen van ut de Boston serie wordt 20 jaar beperkte garantie gegeven. Bij de producthandleidingen staan de voorwaarden in PDF formaat. Wilt u zien hoe gemakkelijk het is om een Boston schutting van Fiberdeck te monteren en er jarenlang plezier van te hebben? Bekijk dan eens dit filmpje.

Gewicht: 4
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Nee
Keurmerk: Nee
Basismateriaal: Aluminium gepoedercoat
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Antraciet

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten