Wij hebben op dit moment problemen met de bevestigingsmails en contactformulieren. Wij zijn wel bereikbaar op info@tuinhoutcentrale.nl. Excuses voor het ongemak.

 

Zweeds rabat zwart vuren 19.5 cm. Type: Eco

Ijselrabat Noord-Zweeds zwarte Vuren planken van 1.1/2.2 bij 19.5 cm van het merk Tuindeco type Eco. Bestel uw zwart gespoten Zweeds rabat nu online bij de Tuinhoutcentrale!
Zweeds rabat zwart vuren 19.5 cm. Type: Eco

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

Zwart Zweeds rabat wordt ook wel IJsselrabat genoemd. Het gedroogde Eco vuren Zweeds rabat hebben we zwart gespoten. Het IJssel rabat is gedroogd en voorzien van 6 ronde spanningsgroeven om het hout zo vlak mogelijk te houden.

De planken van het zwart Zweeds rabat loopt van 1.2 cm tot 2 cm met een werkende breedte van 18 cm en u kunt kiezen uit 4 verschillende lengtes naast de afbeelding. Omdat de verf niet geheel dekkend is heeft dit een fraaie vintage uitstraling.

Uiteraard is het gemaakt van FSC gecertificeerd vurenhout. Ideaal voor als houten achterwand van een veranda of voor het aftimmeren van een schuur.

Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Tuindeco
Keurmerk: FSC
Basismateriaal: Hout
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Nee

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten