Zwarte houten steigerplank 29 x 190 mm. Type: Vuren

Vuren zwarte houten steigerplanken van 2.9 bij 19 cm van het merk Tuindeco. De planken zijn zwart gespoten. Bestel uw zwarte steigerplanken online bij de Tuinhoutcentrale.
Zwarte houten steigerplank 29 x 190 mm. Type: Vuren

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

Deze stoere zwarte steigerplank is 29 mm dik en 190 mm breed. Wij hebben er voor gekozen om de zwarte houten planken te spuiten in plaats van de impregneren. De verf zit beter verdeeld over de steigerplank namelijk 140 gram per vierkante meter. Deze zwarte planken worden o.a. gebruikt voor achterwanden van veranda's tuinhuizen en carports.We hebben ook zwarte planken van maar liefst 28 cm in ons assortiment. Voor meer informatie, neem gerust even contact op met Martijn of Trieneke van de klantenservice. Als 5 sterren specialist staan wij u graag te woord.

Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Tuindeco
Keurmerk: FSC
Basismateriaal: Naaldhout
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nee

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten