Vuren planken geimpregneerd 29 x 190 mm: Type: Zilvergrijs

Gedroogde zilverkleurige vuren steigerplanken. Koop uw nieuwe geimpregneerde steigerplanken online bij de tuinhoutcentrale.
Vuren planken geimpregneerd 29 x 190 mm: Type: Zilvergrijs

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

Deze robuuste vuren steigerplanken voor meubels en wandbetimmeringen hebben we gedroogd en geïmpregneerd. Hierdoor werkt het hout minder en zijn de nieuwe steigerplanken zijn langer bestand tegen weersinvloeden. De planken hebben daarna een tweede behandeling gekregen waardoor ze zilvergrijs zijn gekleurd. Hierdoor lijken de steigerplanken gebruik maar ze zijn uiteraard nieuw. De dikte van de planken is bijna 3 cm en maar liefst 19 cm breed.
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Nee
Keurmerk: PEFC, Komo
Basismateriaal: Nee
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nee

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.