Houten plank met blokhutprofiel 28 x 135 mm. Type: Vuren

Noord-Europese houten plank met blokhutprofiel van 28 x 135 mm van het merk CarpGarant. Bestel uw blokhutprofiel planken bij de erkende dealer.
Houten plank met blokhutprofiel 28 x 135 mm. Type: Vuren

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

Met deze geïmpregneerde blokhut profiel planken bouwt u uw eigen schutting of zijwand voor uw pergola en veranda. De robuuste blokhutprofiel planken zijn uiteraard geschaafd en hebben een blokhutprofiel. De handige mes en groef verbinding zorgt ervoor dat u makkelijk zelf de hoogte kunt aanpassen. De delen zijn maar liefst 28 mm dik en 135 mm breed (dit is de werkende breedte) Tip: Maak hout nooit schoon met een hoge drukspuit maar met groene zeep en water. Snel, makkelijk en uw houten materialen gaan langer mee.
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Carpgarant
Keurmerk: FSC
Basismateriaal: Vuren
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Geschaafd

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten