Houten plank dubbel rabat geïmpregneerd 19 x 142 mm. Type: Vuren

Rabatplanken met geschaafd oppervlak en tweezijdig geprofileerd. Bestel deze goedkope dubbel rabat planken nu via Tuinhoutcentrale.nl.
Houten plank dubbel rabat geïmpregneerd 19 x 142 mm. Type: Vuren

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

Dit houten rabatdeel valt in de categorie van dubbelzijdig rabat. De geschaafde naaldhout rabatplanken zijn van topkwaliteit en hebben alleen vaste en gezonde knoesten. Onder hoge druk in speciale ketels worden de rabat planken geïmpregneerd waardoor ze lang mee gaan.

De planken zijn 19 mm dik en hebben een werkende breedte van 135 mm. De planken dienen in elkaar geklikt te worden. Hierdoor is de netto breedte van een plank ongeveer 135 mm. Houd hier rekening mee met uw berekeningen.

Advies: monteer de rabat delen niet te strak op elkaar. Hout zal namelijk altijd nog werken. Wanneer de delen strak op elkaar zitten, kan de constructie zichzelf gaan knellen en dus beschadigd raken. Hou daarom altijd in de groef wat ruimte over. Ook de RVS schroeven en overige tuinhout zijn te koop in onze webshop.

Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: CarpGarant
Keurmerk: EUTR
Basismateriaal: Naaldhout
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Geschaafd

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€125,-

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten