Blokhutprofiel vuren 28 x 121 mm. Type: Zwart

Noord-Zweeds zwart gedompeld vuren blokhutprofielen van 28 bij 121 mm van het merk Tuindeco. koop de zwarte blokhut profiel planken nu online.
Blokhutprofiel vuren 28 x 121 mm. Type: Zwart

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

De Tuindeco blokhut profielen zijn zwart gedompeld. De dikte van de van de blokhut planken is 28 mm (2.8 cm) en de breedte van de stapelplanken van hout is 12.1 cm. De planken zijn geschaafd, gedompeld en gedroogd in onze eigen 13 droogkamers van Houtdrogen BV in Woerden. De vuren planken zijn afkomstig uit bosgebieden in Noord Zweden waar het hout mooi rustig kan groeien. Deze bossen zijn productie bossen en hebben het FSC certificaat voor goed bosbeheer. Om de kleur te behouden kunt u de planken nog beitsen. Zo blijft de achterwand van uw veranda, pergola mooi op kleur. Monteer de mes en groef planken tussen sleufpalen van naturel douglas om een stoer uiterlijk te maken. De levendsduur van de gedompelde vuren planken van Tuindeco is ongeveer 15 jaar
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Tuindeco
Keurmerk: FSC
Basismateriaal: Naaldhout
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Nee

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.