Blokhutprofiel vuren 28 x 121 mm. Type: Zilvergrijs

Noord Zweeds zilvergrijze vuren blokhutprofielen van 28 bij 121 mm van het merk Tuindeco. Koop de zilver grijze blokhutplanken nu bij de Tuinhoutcentrale.
Blokhutprofiel vuren 28 x 121 mm. Type: Zilvergrijs

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

Deze zilver grijze blokhut profielen zijn grijs gedompeld en uiteraard geschaafd. De blokhut planken van vurenhout hebben een bruto breedte van 121 mm en een werkende breedte van 112 mm.

De mes en groef verbinding van de stapelplanken zorgen ervoor dat er een mooie gesloten achterwand voor uw houten tuinhuis, pergola of veranda gemaakt kan worden. U kunt de blokhutprofiel planken in 2 maten kopen namelijk 3 meter en 3.6 meter.

Het vurenhout is dus behandeld waardoor de levensduur is verlengt en is afkomstig uit FSC gecertificeerde bossen uit Noord Zweden.

Op dit m,oment zijn de 180 en 360 cm planken niet leverbaar, wel 300 cm.

Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Tuindeco
Keurmerk: FSC
Basismateriaal: Naaldhout
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Nee

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€125,-

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.