Hardhouten rabat halfhouts 19 x 144 mm. Type Bangkirai

Hardhouten halfhouts rabat plank 19 x 144 mm. De werkende breedte van de Bangkirai rabatdelen zijn 13,5 cm. Bestel uw duurzaam rabat nu bij de Tuinhoutcentrale.
Hardhouten rabat halfhouts 19 x 144 mm. Type Bangkirai

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

Deze planken van Bangkirai hardhout hebben we laten schaven naar een halfhouts rabat. De halfhouts hard houten planken zijn kunstmatig gedroogd en daarna geschaafd.

De rabatdelen zijn 1.9 cm dik en 14.4 cm breed. De werkende hoogte van de gestapelde hardhouten rabat delen zijn 13,5 cm. Bangkirai ruikt niet onaangenaam, is stabiel en is duurzam. 

Monteer de rabatplanken op hardhouten regels of op Niove palen met rvs schroeven. Wij adviseren u wel altijd even de delen voor te boren. U kunt dit materiaal beter niet schilderen want de verf trekt niet in de rabatplanken. Wel kunt u de warm diepe kleur bewaren door er regelmatig speciale hardhout olie op aan te brengen.

De inhoudsstoffen van Bangkirai kunnen ‘bloeden’ veroorzaken, met name bij regen. Ook kunnen er kleine wormgaatjes (pinholes) in voorkomen. Deze horen bij het product en worden niet aangemerkt als defect.

Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Nee
Keurmerk: FSC
Basismateriaal: Hardhout Bangkirai
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Nee

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten