Composiet Zweeds rabat lamel 2 x 14 cm Type: Bicolor Douala (2st)

Nieuw! Composiet Zweeds Rabat lamel in de kleur Bicolor Douala van het merk Elephant. Nu verkrijgbaar bij de Tuinhoutcentrale.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

4050

Nieuw in het Mix & Match lijn assortiment van Elephant Exclusive is deze composiet Zweeds Rabat type Bicolor Douala. Monteer nu gemakkelijk en snel een composiet tuinscherm van 180 x 180 of 200 cm. Deze schutting is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig composiet. De set bestaat uit 2 lamellen 2 x 14 cm (15,1) x 180 cm.

Om een schutting van 180 cm hoog te maken, heeft u 6 sets nodig en voor een schutting van 200 cm hoog, heeft u 7 sets nodig. Daarnaast heeft u speciale boven- en onderregels nodig met de bijbehorende palen.

Wilt u een bijpassende deur, dan kunt u deze zelf samenstellen met de Composiet Mix & Match Deur 90 x 180 cm. U kunt er ook voor kiezen om de schutting in twee kleuren samen te stellen bijvoorbeeld met de Zweeds Rabat lamel 2 x 14 (15,1) Type: Antraciet. Uiteraard verkrijgbaar in onze webshop.

Gewicht: 10
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Nee
Keurmerk: GRS, FSC
Basismateriaal: Wood Plastic Composite (wpc)
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€125,-

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten