Aluminium ligger antraciet voor composiet plank 13 x 70 x 1800 mm

Op deze zwarte aluminium tuinscherm balk kunnen composiet (wpc) planken geschroefd worden. Bestel nu uw gehele wpc schutting via de Tuinhoutcentrale.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

1915
Sterke aluminium balk om zelf een schutting mee te maken. De plank is geanodiseerd en daardoor roestvrij. We laten deze schuttingdelen vervolgens poedercoaten in diverse kleuren zoals grijs zwart/antraciet en aluminium kleur. Als u 3 van deze tussenliggers gebruikt in combinatie van Elephant composiet kunt u makkelijk uw schutting op maat maken. De tussenlatten zijn 13 mm dik en 70 mm (7 cm) breed en 1.8 meter lang. De latten zijn makkelijk op maat te zagen en de kunststof eindkapjes weer opnieuw te plaatsen. Bijbehorende poorten en deuren en hekken en schuttingen en palen zijn verkrijgbaar in de online shop van de Tuinhoutcentrale.nl
Gewicht: 2
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Elephant
Keurmerk: n.v.t.
Basismateriaal: Aluminium
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Inclusief eindkapjes

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€125,-

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten