Red Class Wood Palen 140 x 140 mm Type: Geschaafd

Red Class Wood palen nodig? Koop ze nu online bij de Tuinhoutcentrale.
Red Class Wood Palen 140 x 140 mm Type: Geschaafd

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

Deze A-kwaliteit geschaafde en gedroogde Red Class Wood pergolapaal van Tuindeco heeft een kopmaat van 14 x 14 cm. Deze paal komt in diverse lengtes voor. De paal is gelaminieerd wat zorgt er voor dat deze maatvast en stabiel blijft.

De Red Class Wood palen zijn vrij van de kern gezaagd waardoor er veel minder scheuren in het hout komen. Uiteraard is het hout afkomstig van goed beheerde bossen en heeft het een PEFC milieu keurmerk. 

Waarom Red Class Wood?

Red Class Wood is het perfecte alternatief voor Douglas lariks hout met vele voordelen. Lees hieronder waarom Red Class Wood planken wel eens een goede houtsoort is voor u. Het hout wordt onder hoge druk geïmpregneerd waardoor het prima bestand is tegen weersinvloeden en insecten. Daarnaast behoud Red Class Wood zijn kleur tot wel 4 maal zo lang als douglas lariks.

Na een grondige kwaliteitsselectie wordt het hout kunstmatig teruggedroogd en daarna geschaafd. Dit resulteert in een kaarsrechte plank. Door de droging werkt het hout vele malen minder. Het productieproces is ecologisch verantwoord en er worden geen zware metalen aan het hout toegevoegd. De planken zijn afkomstig uit FSC en PEFC gecertificeerde bossen. Op Red Class Wood planken wordt een garantie gegeven van 10 jaar mits het boven de grond wordt toegepast. De verwachte levensduur is ongeveer 15 jaar.

De eerste 2-3 weken kan het hout wat vlekkerig zijn maar dit trekt gewoon weer weg. Zoals u leest is Red Class Wood een betaalbaar alternatief voor vuren, grenen en douglas lariks met vele voordelen. Selecteer hier uw planken en bestel gemakkelijk online.

Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Tuinhoutcentrale
Keurmerk: PEFC/FCS
Basismateriaal: Red Class Wood
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: trio verlijnmd

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten