Red Class Wood ligger 45 x 90 mm. Type: Geschaafd

Ligger van Red Class Wood 45 x 90 mm. Bestel uw red Class Wood balken en planken bij de specialist met Thuiswinkel Waarborg.
Red Class Wood ligger 45 x 90 mm. Type: Geschaafd

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

Deze ligger van Red Class Wood meet 4.5 x 9 cm en is verkrijgbaar in de lengtes 3, 4 en 5 meter. De onderregels zijn ideaal om onder uw Red Class Wood vlonderplanken te leggen. De balken zijn geschuurd, geschaafd en voorzien van ronde hoeken. uiteraard kunt u de Red Class Wood liggers van Tuindeco ook gebruiken als timmerhout voor uw houten overkapping en veranda. Omdat het geimpregneerd is in een douglas kleur is het goed bestand tegen weersinvloeden.

Waarom kiezen voor Red Class Wood.

Red Class Wood is het perfecte alternatief voor Douglas lariks hout met vele voordelen. Lees hieronder waarom Red Class Wood planken wel eens een goede houtsoort is voor u. Het hout wordt onder hoge druk geïmpregneerd waardoor het prima bestand is tegen weersinvloeden en insecten. Daarnaast behoud Red Class Wood zijn kleur tot wel 4 maal zo lang als douglas lariks.

Na een grondige kwaliteitsselectie wordt het hout kunstmatig teruggedroogd en daarna geschaafd. Dit resulteert in een kaarsrechte plank. Door de droging werkt het hout vele malen minder. Het productieproces is ecologisch verantwoord en er worden geen zware metalen aan het hout toegevoegd. De planken zijn afkomstig uit FSC en PEFC gecertificeerde bossen. Op Red Class Wood planken wordt een garantie gegeven van 10 jaar mits het boven de grond wordt toegepast.

De verwachte levensduur is ongeveer 15 jaar. De eerste 2-3 weken kan het hout wat vlekkerig zijn maar dit trekt gewoon weer weg. Zoals u leest is Red Class Wood een betaalbaar alternatief voor vuren, grenen en douglas lariks met vele voordelen. Selecteer hier uw planken en bestel gemakkelijk online.

Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Tuindeco
Keurmerk: FSC
Basismateriaal: Hout
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€125,-

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.