Aluminium Fiberdeck paal antraciet 75 x 75 x 1900 mm. Type: Boston

Boston-Fence aluminium antraciet H-paal voor de modulair schutting systeem. Bestel uw gepoedercoate antraciete aluminium palen 75 x 75 mm voor de Boston Fiberdeck nu bij de erkende dealer.

Beschikbaarheid: Leverbaar medio mei

5850

De aluminium Fiberdeck gepoedercoate palen van 75 x 75 x 1900 mm zijn zowel als beginpaal en als tussenpaal te gebruiken. De Boston aluminium paal wordt met twee afsluitstrips geleverd en als u de paal gebruikt als eindpaal dan adviseren wij u om nog een losse strip mee te bestellen. Standaard wordt de paal zonder paalkap geleverd. Deze is ook bij te bestellen. Mocht u de Boston Fiberdeck palen niet in de grond kunnen plaatsen dan is de speciale gepoedercoate stalen paalhouder een perfecte oplossing.

Gewicht: 5
Voorraad: Leverbaar medio mei
Merk: Felix Clercx
Keurmerk: Nee
Basismateriaal: Aluminium
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten