Aluminium Fiberdeck® paal antraciet 75 x 75 x 1240 mm. Type: Boston

Aluminium Boston Fiberdeck® paal antraciet 75 x 75 x 1240 mm nodig? Tuinhoutcentrale is erkend Boston Fiberdeck® dealer voor Nederland. Bestel nu voordelig online.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

3650

De Boston aluminium gepoedercoate palen voor Fiberdeck® schuttingen zijn zowel te gebruiken als tussen- en hoekpaal. Om deze paal als eindpaal te gebruiken dan adviseren wij u om een paal eindprofiel te bestellen. Uiteraard is deze aluminium Fiberdeck® Boston paal ook op de speciale gepoedercoate stalen paalhouder te monteren zodat u de schutting ook op een muur of stenen terras kunt plaatsen. De aluminium palen worden zonder kunststof paalkap geleverd, deze is separaat te bestellen. De afmeting van deze paal is 7.5 cm x 7.5 cm en de paal is 124 cm lang. Indien u de paal in de grond plaatst kunt u ervoor kiezen om paalvast om de paal te gieten voor een snelle fixatie van de paal.

Gewicht: 5
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Felix Clercx
Keurmerk: Nee
Basismateriaal: Aluminium
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€125,-

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten