Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom alleen op afspraak geopend. Let op: lever- en afhaaltijden zijn langer dan u gewend bent.

Door de enorme drukte zijn de leverings- en afhaaltijden langer dan uw van ons gewent bent. Wij nemen contact met u op wanneer u uw bestelling kunt afhalen. Als u u per iDeal betaald in de webshop, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen en de levertijden.

Tuinhek Hardhout 180 cm x diverse hoogtes. Type: Toog

Hardhouten tuinhek van 180 cm x 60/90 cm hoog van Tuindeco. Bestaande uit 15 latten. De bovenkant loopt rond, dit noemen we een tooghek. Bestel uw tooghek makkelijk en snel online bij de Tuinhoutcentrale.
Tuinhek Hardhout 180 cm x diverse hoogtes. Type: Toog

Beschikbaarheid: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.

Het fraaie, hardhouten tooghek van Tuindeco is opgebouwd uit 15 hardhouten latten waarvan 2 liggers. Het houten tuinhek is leverbaar in 2 hoogtes en is 180 cm lang. De planken zijn 16 mm dik en 7 cm breed en uiteraard geschaafd om splintervorming te voorkomen. Het houten tooghek is RVS geschroefd en gemaakt van verantwoord Indonesian Legal Wood. Uiteraard leveren wij ook de gewenste hardhouten palen en de bevestigingssets die u in de webshop van de Tuinhoutcentrale kunt bestellen. Indien u de kleur van het houten tuinhek wilt behouden dan adviseren wij u het hek regelmatig in de hardhoutolie te zetten. Hierdoor wordt het tuinhek ook vuilwerend en zal de levensduur worden verlengd doordat het hout niet uitdroogt.
Voorraad: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.
Merk: Tuindeco
Keurmerk: ILW
Basismateriaal: Hardhout
RVS: Ja
Bijzonderheden: Nee

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten