Tuinbank Teak met diverse lengtes 51 x 91 cm. Type: Norwich

Tuinbank of parkbank van teak type Norwich nodig? Wij leveren de hardhouten buitenbank Norwich snel door heel Nederland. Bestel nu online.
Tuinbank Teak met diverse lengtes 51 x 91 cm. Type: Norwich

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

De hardhouten tuinbank en parkbank Norwich is gemaakt van echt Indonesisch teak. De buitenbank Norwich heeft dikkere poten (6 x 6 cm) dan het vergelijkbare model Bretagne. De zithoogte van de teak tuinbank is 44 cm. De diepte van de zitting is 51 cm en de rugleuning van de tuinbank is 91 cm. Wij bieden de bank in verschillende lengtes tot wel 3 meter lang aan. Alleen de bank van 180 cm heeft 4 poten, voor extra stevigheid hebben de langere banken 2 extra poten gekregen (zie foto nr.2) Om de diepe warme kleur van het hout te behouden en de bank vuilwerend te maken adviseren wij u om hardhoutolie aan te brengen met een niet pluizende doek. Doe dit 1 tot twee maal per jaar. Er zijn ook voldoende klanten die de bank zilvergrijs laten verkleuring. De Norwich wordt als gemakkelijk bouwpakket aangeleverd met alle bevestigingssets.
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Tuindeco
Keurmerk: FSC
Basismateriaal: Hardhout
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten