Tuinbank Teak diverse lengtes 51 x 91 cm. Type: Bretagne

De Bretagne tuinbank is verkrijgbaar in diverse lengtes. De bank van Teak is in Indonesië met de hand gemaakt en heeft een zithoogte van 44 cm. Bestel de Bretagne tuinbank van Tuindeco nu makkelijk en snel online.
Tuinbank Teak diverse lengtes 51 x 91 cm. Type: Bretagne

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

De teakhouten Bretagne tuinbank heeft een zithoogte van 44 cm. De hardhouten buitenbank Bretagne Teak wordt als makkelijk bouwpakket aangeboden en is uiteraard compleet met alle bevestigingsmaterialen. De bank Bretagne teak is in twee verschillende lengtes leverbaar. De diepte van de teak tuinbank is 51 cm en de hoogte is 91 cm. Selecteer naast de foto de gewenste lengte.

Het pakket weegt respectiefelijk van de gekozen lengte 28, 36 en 45 kilo.

Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Tuindeco
Keurmerk: FSC
Basismateriaal: Hardhout
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.