Tuinbank Teak diverse lengtes 51 x 91 cm. Type: Bretagne

Tuinbank bretange nodig? De teakhout buitenbank Bretagne is leverbaar in diverse lengtes. Wordt geleverd als makkelijk bouwpakket.
Tuinbank Teak diverse lengtes 51 x 91 cm. Type: Bretagne

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

Deze stevige hardhouten tuinbank Bretagne is 91 cm hoog en wordt geproduceerd in Indonesië. De tuinbank Bretagne wordt als simpel bouwpakket inclusief alle bevestigingsmaterialen geleverd. De zithoogte is 44 cm en de diepte van de zitting is 51 cm. U kunt de houten tuinbank nog in de olie zetten om de kleur te bewaren. De Bretagne tuinbank wordt in een aantal lengtes aangeboden, kies naast de foto de gewenste lengte.
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Tuindeco
Keurmerk: Indonesian Legal Wood
Basismateriaal: Hardhout
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten