Trendy Bangkirai vlonderplank 21 x 145 mm. Type: Vintage

Trendy Bangkirai vlonderplank 21 x 145 mm. Type: Vintage
Trendy Bangkirai vlonderplank 21 x 145 mm. Type: Vintage

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

Prachtige donkergrijze Bangkirai vlonderplank, met duurzaamheidsklasse 1, van het merk FelixWood. Dit betekent dat de verouderde planken egaal zijn van kleur, dat het verloop van de houtnerf zeer stabiel is en dat er geen sprake is van extreme vormen van krimpen en zwellen. Deze handmatig verouderde en vergrijsde hardhouten vlonderplanken voor uw dakterras of tuin zijn 21 mm dik, 145 mm breed en leverbaar in verschillende lengtes van 2440, 3050, 3660 en 4270 mm. De planken zijn geborsteld, waardoor ze een gebruikte uitstraling hebben. Afhankelijk van de ondergrond waar het terras op rust, kunt u gebruik maken van tegels of piketpalen. Hierop plaatst u de hardhouten onderregels en u schroeft de Bangkirai planken met RVS vlonderschroeven vast. Leg de hardhouten onderbalken op maximaal 30 cm afstand om doorbuigen te voorkomen. Wat betreft het onderhoud heeft u de keuze om het hout regelmatig te behandelen met speciale Vintage olie of het hout verder natuurlijk te laten vergrijzen. Wat u ook kiest, u heeft sowieso een trendy vintagelook terras. Wij adviseren u om de planken wel voor te boren.
Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Felix Clerkxs
Keurmerk: FSC
Basismateriaal: Hardhout
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nee

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten