ThermoGarant Zweeds Rabat 9/20 -190 mm Type: Vuren

Duurzame ThermoGarant Zweeds rabat van vuren, nu online te koop.
ThermoGarant Zweeds Rabat 9/20 -190 mm Type: Vuren

Beschikbaarheid: Op voorraad

Deze populaire thermisch gemodificeerde Zweeds vuren rabatdelen worden ook wel potdeksel delen genoemd. Aan de brede zijde is deze thermisch gemodificeerde gevelplank 20 mm en aan de smalle zijde 9 mm. De breedte is bruto 19 cm en netto 17,4 cm.

De zichtzijde is fijn bezaagd, dus niet geschaafd. Hierdoor heeft het een trendy en stoere uiterlijk met een schitterende houttekening.  Doordat de delen schuin zijn gezaagd zal regen weinig grip hebben op uw blokhut, kapschuur en berging. Het is van belang dat u altijd RVS schroeven of RVS bolkopnagels gebruikt bij het monteren van Zweeds Rabat. Voor het blind bevestigen, kunt u gebruik maken van een tacker. U kunt ze zowel horizontaal als verticaal monteren. Bij een verticale montage moet de onderste plank 10 cm van de grond. Voor montage aan de muur dienen de regels 30 cm hart tot hart geplaats zijn. Door thermische behandeling wordt het hout iets broos van structuur, tijdens de montage moet daar wel rekening mee gehouden worden.

Thermisch gemodificeerd hout is milieuvriendelijk, onschadelijk voor de gezondheid, vrij van chemicaliën en afkomstig uit verantwoord bosbeheer. De planken zijn maatvast, hebben een lage vochtbalans, verminderde vochtopname, minder zwellen en krimpen en zal nauwelijks scheuren en kromtrekken. Met een levensverwachting van tenminste 25 jaar*, is thermisch gemodificeerd hout ook nog eens zeer duurzaam. De planken zijn bestand tegen schimmelaantasting, vrij van vluchtige bestanddelen zoals hars en is af e werken met alle gangbare beits en verfsystemen.

* indicatie gebaseerd op onafhankelijke onderzoek. Levensverwachting jan beïnvloed worden door externe factoren. Foto's kunnen afwijken van de werkelijkheid. Richtlijn voor verwerking en onderhoud dienen te worden opgevolgd. Alle maten zijn bij benadering aangegeven.

 

Voorraad: Nee
Merk: Nee
Keurmerk: Nee
Basismateriaal: Vuren
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Thermisch Gemodificeerd

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten