Thermo Radiata Pine 28 x 140 mm Type: Stripes S/L Gevelbekleding

Bestel de zeer duurzame Thermo Radiata Pine Stripes S/L gevelbekleding nu online bij uw erkende Elephant dealer.
Thermo Radiata Pine 28 x 140 mm Type: Stripes S/L Gevelbekleding

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

Thermo Radiata Pine afkomstig uit Nieuw-Zeeland is een zeer duurzame en ecologisch verantwoord oplossing voor gevelbekleding. De basis van Radiata Pine, ook wel Monterey grenen genaamd, is een hoogwaardige grenen soort die door een extreme hitte behandeling een hoge duurzaamheid (klasse 1-2) en mooie donker bruine kleur krijgt. Door de gunstige groeicondities en het regelmatig snoeien van de bomen, is het hout vrijwel kwastloos verkrijgbaar. Hierdoor krijgt een egale strakke structuur. Door de stijgende prijs van Cedar is dit een uitstekende alternatief voor het duurdere Western Red Cedar.

De planken worden in pakket van 3 planken geleverd. Als u bijvoorbeeld 15 planken nodig heeft, besteld u 5 sets.

Deze moderne speelse Stripes S/L, heeft twee lamellen van 4 en 8 cm breed, waardoor een 3D effect ontstaat. Deze planken zijn uitstekend geschikt voor gevelbekleding, schutting of een wand van uw overkapping. De 2,8 cm dikke plank komt in diverse lengtes voor en heeft een werkend breedte van 12.2 cm. Het is van belang dat u altijd RVS schroeven of RVS bolkopnagels gebruikt bij het monteren van de Stripes S/L. Voor het blind bevestigen, kunt u gebruik maken van een tacker. U kunt ze zowel horizontaal als verticaal monteren. Bij een verticale montage moet de onderste plank 10 cm van de grond. Voor montage aan de muur dienen de regels 30 cm hart tot hart geplaats zijn. Door thermische behandeling wordt het hout iets broos van structuur, tijdens de montage moet daar wel rekening mee gehouden worden. Voor een uitgebreide uitleg over het monteren, verwijzen wij u graag naar de Houtwijzer Gevelbekleding van het Centrum Hout welke u bij product handleidingen kunt vinden.

Thermisch gemodificeerd hout is milieuvriendelijk, onschadelijk voor de gezondheid, vrij van chemicaliën en afkomstig uit verantwoord bosbeheer. De planken zijn maatvast, hebben een lage vochtbalans, verminderde vochtopname, minder zwellen en krimpen en zal nauwelijks scheuren en kromtrekken. Met een levensverwachting van tenminste 25 jaar*, is thermisch gemodificeerd hout ook nog eens zeer duurzaam. De planken zijn bestand tegen schimmelaantasting en vrij van vluchtige bestanddelen zoals hars en is perfect voor (semi) transparante toepassingen.

* indicatie gebaseerd op onafhankelijke onderzoek. Levensverwachting kan beïnvloed worden door externe factoren. Foto's kunnen afwijken van de werkelijkheid. Richtlijn voor verwerking en onderhoud dienen te worden opgevolgd. Alle maten zijn bij benadering aangegeven. 

Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Nee
Keurmerk: FSC
Basismateriaal: Grenen
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Thermisch gemodificeerd

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€125,-

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten