Terras en schutting reiniger. Type: Universeel

Elephant universele composiet en hout reiniger voor o.a. terras en schutting. Nu online te bestellen.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

1250

Deze Elephant terras en schutting reiniger is universeel en geconcentreerd, dus toepasbaar op hout en composiet (WPC).

De fles bevat 5 liter en u vermengt dit altijd met water. Voor houten terrassen en schuttingen is de mengverhouding 1 op 4 delen water. En voor composiet planken en schuttingen is de verhouding 1 op 8 delen water. Breng dit aan op het terras of schutting en schrob dit in met een borstel of bezem. Laat het 3-5 minuten inwerken (niet laten opdrogen !!) en spoel af met ruim water en niet met de hogedrukspuit.

Indien het gewenste resultaat niet behaald is kunt het nogmaals toepassen. Let op: uw houten terras en schutting planken die reeds grijs verkleurd zijn zullen door deze behandeling niet meer bruin worden. Hiervoor dient u de houten schutting of vlonder eerst minimaal 24 uur te laten drogen en daarna te behandelen met hardhout olie. Voor het ontgrijzen van de planken gebruikt u de Powerclean van Osmo of een andere hout ontgrijzer.

 

 

 

Gewicht: 5
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Elephant
Keurmerk: N.v.t.
Basismateriaal: Zeep
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nee

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten