Steigerhout lounge hoekbank 250/300 x 83 x 83 cm

Loungebank van steigerhout. Bestel nu bij de tuinhoutcentrale.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

34000
Exclusieve loungebank van Elephant met vintage grijze beits. De steigerhouten zithoek heeft hierdoor een verouderde look. De rechter bank is 250 cm lang en de linker 300 cm lang. De houten bank is in totaal 85 cm hoog en het zitgedeelte is 35 cm hoog. Behandelingsadvisies De vurenhouten bank is niet geïmpregneerd, maar behandelt met beits. Het is belangrijk dat u dit eens per jaar beits, hierdoor verlengt u de levensduur van u set. Plaatsingsadvies Plaats deze deze steigerhouten buitenmeubel bij voorkeur op het zuiden op een droge plek. Omdat de bank niet geïmpregneerd is, is deze meer gevoelig voor vocht. Het liefst op een verhoging plaatsen. Deze steigerdelen tuinset wordt als compleet bouwpakket geleverd dus inclusief bevestigingsmaterialen en duidelijke gebruiksaanwijzing,. U zult gegarandeerd veel plezier hebben van deze moderne set van steigerplanken.
Gewicht: 150
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Elephant
Keurmerk: FSC
Basismateriaal: Vuren
RVS: Ja
Bijzonderheden: Grijs gebeitst, compleet bouwpakket

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten