Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom alleen op afspraak geopend.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen.

Stalen Paal 4 x 4 cm. Type: Groen

Sterke vuurverzinkte stalen paal groen gepoedercoat is te gebruiken bij de metalen hekken van CarpGarant. Nu verkrijgbaar bij de tuinhoutcentrale.nl.
Stalen Paal 4 x 4 cm. Type: Groen

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

Deze sterke vuurverzinkte stalen paal is verkrijgbaar in 2 Ral kleuren; namelijk groen (ral 6005) en antraciet (ral 7016) gecoat.

De metalen hekpalen zijn vierkant en hebben een afmeting van 4 x 4 cm. U kunt kiezen uit diverse lengtes t.b.v. de verschillend dubbelstaafs stalen maten. De 150 cm paal gebruikt u voor de 100 cm hoge mat, de 170 cm voor de 120 cm hoge mat. De 220 cm paal is voor 160 cm hoge mat en de 260 cm voor de 200 cm hoge mat. LET OP: Voor de palen 220 en 260 cm gebruikt u de Paalvoethouder CarpGarant 10 x 15 cm.

De ijzeren palen worden gebruikt voor het bevestigen van de dubbelstaaf gaasmat van het merk CarpGarant, ze zijn zowel te gebruiken als begin-, eind- en tussenpaal. U kunt deze op twee manier verankeren of door middel van snelbeton of met de vierkante bodemplaat. Indien u de paal verzaagd dan dient u de zaagkanten in te spuiten met verf, die ook te koop is in de shop.


Bij de tuinhoutcentrale bestelt u de bijbehorende dubbele staalmatten, tuinpoorten, hoekpalen als ook de bijbehorende bodemplaten en het snelbeton.

Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: CarpGarant
Keurmerk: N.v.t.
Basismateriaal: Staal
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: vuurverzinkt en gepoedercoat

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten