Stalen Paal 4 x 4 cm. Type: Groen

Sterke vuurverzinkte stalen paal groen gepoedercoat is te gebruiken bij de metalen hekken van CarpGarant. Nu verkrijgbaar bij de tuinhoutcentrale.nl.
Stalen Paal 4 x 4 cm. Type: Groen

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

Deze sterke vuurverzinkte stalen paal is verkrijgbaar in 2 Ral kleuren; namelijk groen (ral 6005) en antraciet (ral 7016) gecoat.

De metalen hekpalen zijn vierkant en hebben een afmeting van 4 x 4 cm. U kunt kiezen uit diverse lengtes t.b.v. de verschillend dubbelstaafs stalen maten. De 150 cm paal gebruikt u voor de 100 cm hoge mat, de 170 cm voor de 120 cm hoge mat. De 220 cm paal is voor 160 cm hoge mat en de 260 cm voor de 200 cm hoge mat. LET OP: Voor de palen 220 en 260 cm gebruikt u de Paalvoethouder CarpGarant 10 x 15 cm.

De ijzeren palen worden gebruikt voor het bevestigen van de dubbelstaaf gaasmat van het merk CarpGarant, ze zijn zowel te gebruiken als begin-, eind- en tussenpaal. U kunt deze op twee manier verankeren of door middel van snelbeton of met de vierkante bodemplaat. Indien u de paal verzaagd dan dient u de zaagkanten in te spuiten met verf, die ook te koop is in de shop.


Bij de tuinhoutcentrale bestelt u de bijbehorende dubbele staalmatten, tuinpoorten, hoekpalen als ook de bijbehorende bodemplaten en het snelbeton.

Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: CarpGarant
Keurmerk: N.v.t.
Basismateriaal: Staal
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: vuurverzinkt en gepoedercoat

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Verwante producten