Aluminium antraciet gepoedercoat poortframe. Type: Boston

Metalen frame om zelf een houten of composiet deur te maken. Verkrijgbaar in diverse breedtes. Koop uw metalen deurframe online.
Aluminium antraciet gepoedercoat poortframe. Type: Boston

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

Met dit aluminium antraciet gepedercoat deurframe kunt u zelf een poort maken voor de Boston schutting. Kies de gewenste breedte in het menu. U kunt het aluminium frame opvullen met de Fiberdeck Bosten lamellen. Voor uw gemak is er in het frame al een insteekslot met variabele dagschoot gemonteerd.

Het frame heeft een hoogte van 183 cm  Selecteer naast de afbeelding de gewenste breedte van het aluminium poortframe. Dit frame is gemakkelijk in de breedte op maat te maken.

Het poort wordt exclusief beslag geleverd. Wij adviseren u om de deur aan een poortpaal (4 mm wanddikte) te bevestigen met behulp van de beslagbeugel. 

Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Nee
Keurmerk: Nee
Basismateriaal: gepoedercoat aluminium
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: epoxyverf

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten