Attentie langere levertijden en showroom op afspraak.

Nog steeds heeft de tuinbranche te maken met langere levertijden en slechte aanvoer. Door de toegenomen vraag naar tuinhout en tuinproducten vorig jaar, zijn de voorraden nog niet geheel aangevuld en wat er binnen komt vaak al verkocht is. Wij trachten onze site zo veel mogelijk up to date te houden, maar dat is echter niet altijd mogelijk. Ook heeft de branche te maken met regelmatige prisstijgingen. 

Desondanks de versoepelingen die de kabinet heeft aangekondigd, blijft onze showroom alleen op afspraak te bezichtigen. Wij hebben gemerkt dat onze bezoekers het één op één contact waarderen en wij het fijn vinden dat wij alle aandacht voor hen hebben. Mocht u hebben aangeven dat u uw bestelling wit afhalen, dan gaat dat altijd in overleg.

Voor meer informatie over de huidige prijsstijgingen klik hier.

Geïmpregneerd grenen Solide deur met frame: Diverse breedtes

Grenen Solide deur van Tuindeco, verkrijgbaar in diverse breedtes. De afmetingen zijn 180 x 1,6 x 14 cm en de planken zijn geïmpregneerd. De duimen zijn niet meegeleverd, de ophangogen wel
Geïmpregneerd grenen Solide deur met frame: Diverse breedtes

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

Deze brede houten poorten met metalen frame heten Solide. U kunt kiezen uit verschillende breedtes van de houten tuindeur Solide.

Met de brede tuindeuren van Tuindeco kunt u dus nu ook "op maat gemaakte" poortdeuren kopen, selecteer naast de afbeelding de gewenste breedte.

De houten planken op deze tuindeur zijn 180 cm hoog. De afmeting van de geïmpregneerde geschaafde Grenen planken zijn 1.6 cm dik  en 14 cm breed.

Houdt de deur altijd 4-5 cm van de grond. Uiteraard zijn de planken op het metalen frame geschoten. De duimen worden niet meegeleverd, wel de ophangogen. Hang de deur aan hardhouten palen of houten palen.

Wordt zonder slot of slotkast aangeboden.

Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Tuindeco
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Naaldhout
RVS: Nee
Bijzonderheden: Diverse breedtes

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten