Tuindeur met schuifdeursysteem 130 x 195 cm. Type: Red Class Wood

Houten Red Class Wood schuifdeur nodig? Bestel uw houten schuifpoort nu bij de erkende Tuindeco dealer.

Beschikbaarheid: Leverbaar medio juli

31900

Deze handige Tuindeco tuindeur met schuifdeur systeem van 130 cm breed en 195 cm hoog creëert u gemakkelijk uw eigen tuinafsluiting. De houten schuifdeur is gemaakt van Red Class Wood waardoor de houten deur bestand is tegen rot, schimmels en ongedierte. Het hout is streng geselecteerd op kwaliteit en bevat geen zware metalen. Red Class Wood is altijd gedroogd waardoor het hout minder werkt. Daarnaast behoud het zijn kleur tot wel 4 maal langer dan Douglashout. Monteer de schuifpoort aan de geleiderail van 3 meter of monteer 2 deuren naast elkaar om uw carport of houten overkapping af te sluiten.

De geschaafde Red Class Wood planken zijn gemonteerd op een metalen frame wat behandeld is tegen roestvorming. De deur wordt compleet geleverd met plafondbevestiging, slot, slotvanger, 2 deurklemmen en 2 katrollen. De verwachte levensduur van deze schuifdeur is ongeveer 15 jaar.

Gewicht: 45
Voorraad: Leverbaar medio juli
Merk: Tuindeco
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Naaldhout
RVS: Gegalvaniseerd
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€125,-

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.