Red Class Wood schutting 90 x 180 cm. Type: Casablanca 90

Red Class Wood tuinscherm Casablanca met RVS schroeven is 180 cm breed en 90 cm hoog.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

6150

Deze moderne schutting Casablanca 90 van Red Class Wood is opgebouwd uit 19 verticale en 2 horizontale geschaafde planken, omdat er meer planken zijn verwerkt heeft u minder doorkijk. Het tuinscherm is 180 cm breed en 90 cm hoog.De planken zijn 1.6 cm dik en 14 cm breed. De totale afmeting van deze schutting is 4,8 x 90 x 180 cm.

Wist u dat Red Class Wood tot wel 4 maal langer zijn fraaie kleur behoud dan douglas lariks en dat de geselecteerde planken eerst kunstmatig worden teruggedroogd en daarna pas geschaafd. Dit resulteert in een heel stabiele en maatvaste plank met een zeer glad oppervlak.

Uiteraard is het hout afkomstig uit PEFC gecertificeerde duurzame bossen en is de productie van de planken vrij van zware metalen. De planken van de Red Class Wood schutting Casablanca 90 zijn vastgezet met RVS schroeven. De levensduur van deze schutting is 12-15 jaar.

Gewicht: 20
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Tuindeco
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Red Class Wood
RVS: Ja
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€125,-

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten