Red Class Wood schutting 180 x 180 cm. Type: Marrakesh 180

Tuinscherm Marrakesh 180 is gemaakt van geschaafd en gedroogd hout. Red Class Wood behoudt zijn kleur tot wel 4 keer langer dan Douglas lariks. Bestel uw schutting Marrakesh 180 nu online bij de erkende Tuindeco dealer.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

7850

Deze moderne schutting Marrakesh180 van Red Class Wood is opgebouwd uit 15 verticale en 2 horizontale geschaafde planken, omdat er minder planken zijn verwerkt heeft u meer doorkijk. De planken zijn 1.6 cm dik en 14 cm breed. De totale afmeting van deze schutting is 4.8 x 180 x 180 cm.

Wist u dat Red Class Wood tot wel 4 maal langer zijn fraaie kleur behoud dan douglas lariks en dat de geselecteerde planken eerst kunstmatig worden teruggedroogd en daarna pas geschaafd. Dit resulteert in een heel stabiele en maatvaste plank met een zeer glad oppervlak.

Uiteraard is het hout afkomstig uit PEFC gecertificeerde duurzame bossen en is de productie van de planken vrij van zware metalen. De planken van de Red Class Wood schutting Marrakesh 180 zijn vastgezet met RVS schroeven. De levensduur van deze schutting is 12-15 jaar.

Gewicht: 39
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Tuindeco
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Red Class Wood
RVS: Ja
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten